дистанційне навчання

Корпус  № 1

Група  № 6  (1 курс, кухар; кондитер);
- технологія  приготування  їжі  з  основами  товарознавства
Група  № 3  (2 курс, кухар; кондитер);
- технологія  приготування  їжі  з  основами  товарознавства
- фізіологія  харчування
- організація  виробництва  та  обслуговування

Група  № 14  (3 курс, кухар; кондитер);
- технологія  приготування  борошняних  кондитерських  виробів  основами  товарознавства
- малюбвання  та  ліплення


Корпус  № 3

Група  № 24  (1 курс, кухар; кондитер);
технологія  приготування  їжі  з  основами  товарознавства
Група  № 27  (2 курс, кухар; кондитер);
- технологія  приготування  їжі  з  основами  товарознавства

Комментариев нет:

Отправить комментарий